Interviewreklama

NAVIGACIJA


Informbiro

Osoba tjedna

Kolumne

Teme

Interviewi

Tri x tri

Picaškandal

International

Feral Tromblon

Oswald

Greatest Shits


Kultivator

Glazba


Film

Guštaonica

Virtual TribuneStranica obnovljena:
2. prosinca, 2004.

01 / Interview

Besplatni sadržaj BOLJE AKT NEGO PAKT
Arsen Dedić, pjesnik i kantautor, o svojemu novom CD-u, šansonijerima, popularnosti, publici: "Ne reagiram baš na popularnost, ne čeznem za njom, ali i ne smeta mi posebno. Budimo neskromni, moja poznatost zaista ide prema slavi, no mislim da sam pritom ostao normalan čovjek, ili nenormalan, kakav već jesam, ali svoj..."

Besplatni sadržaj PROTIV UPALE MOZGA
Davor Špišić, osječki pisac i dobitnik VBZ-ove nagrade: "Zanimljivo je da baš moja generacija najviše nosi žig nekakve jugonostalgičarske generacije. Kao, mi ne kužimo taj neodrživi i propali koncept melting pota ispod Titove kabanice..."

Besplatni sadržaj BESPRAVNA DRŽAVA
Ivo Jelić, sveučilišni profesor iz Dubrovnika: "U Rješenju Ministarstva pravosuđa piše da je natječaj proveden po zakonu, iako je primljen kandidat sa 17 bodova manje od moga sina! Osobito me dira izrazita sklonost Vesne Škare-Ožbolt prema iznošenju neistina..."

Besplatni sadržaj HRVATSKU VODI POLITIČKA MAFIJA
Ante Klarić, donedavni pučki pravobranitelj i jedan od osnivača HDZ-a: "U Hrvatskoj je najjača kleptokracija i mafija. Ja sam još davno, kao potpredsjednik Sabora, govorio da se bojim da će nam se prije razviti mafijaško-politička sprega nego institucije hrvatske države..."

________________________________
Copyright © 1993 - 2023. Feral Tribune. All rights reserved.


NASLOVNICA