Greatest Shitsreklama

NAVIGACIJA


Informbiro

Osoba tjedna

Kolumne

Teme

Interviewi

Tri x tri

Picaškandal

International

Feral Tromblon


Greatest Shits


Kultivator

Glazba

Knjige

Film


Virtual Tribune

Pisma


Stranica obnovljena:
4. svibnja, 2006.

01 / Greatest Shits
GREATEST SHITS


SHIT OF THE WEEK

shit_week_1076_60.jpg Ako bi se ispostavljali računi tko je kome dužan kao agresor, onda je BiH agresor na Hrvatsku.

Slobodan Praljak, umirovljeni general i optuženik za ratne zločine, pred Haaškim tribunalom

FERALOVA PENTAGONALA

shit_abramovic_60.jpg Nedavno je u hrvatskim medijima vrlo stidljivo naznačeno da će neki visoki časnici američke vojske svjedočiti u korist obrane generala Gotovine. Prethodno im Pentagon i američka vlada moraju to dopustiti. Iz tog poteza vidim da je američka vlada zainteresirana da Gotovina bude oslobođen. I oni su svjesni da general Gotovina uživa veliku podršku hrvatskoga naroda i računaju očito da će se general Gotovina vratiti trijumfalno u domovinu kao osloboditelj Hrvatske i čovjek koji je bio lažno optužen. U pitanju je opet igra s Hrvatskom, jer će se time omogućiti pritisak na hrvatsku Vladu s mogućnošću da se Gotovina jednog dana kandidira i za predsjednika države.

FERALOVA KATAKARIZMA

Na taj način SAD žele disciplinirati hrvatsku Vladu - ako vi ne ispunite ono što mi tražimo, mi ćemo osloboditi generala i on će se vratiti sasvim legalno i kandidirati na izborima na kojima bi kao karizmatična osoba mogao dobiti podršku naroda. Naravno da u onima koji su ga stavili u Haag i nisu dopuštali njegovoj obrani da dođe do dokumenata koji su govorili o generalovoj nevinosti, postoji strah da se Ante Gotovina vrati kući kao čovjek bez krivnje i s karizmom dvostrukog pobjednika. Bila to hrvatska ljevica ili desnica, svi su zainteresirani da general Gotovina ostane u Haagu i da dobije neku vremensku kaznu.

Antun Abramović, umirovljeni pukovnik i vojni analitičar, u interviewu Hrvatskom listu

FERALOV KRST I NOKAT

shit_kustic_60.jpg Zar metropolit Jovan ne zna da se pravoslavnog vjernika ne može prekrstiti? Ako je u Pravoslavnoj crkvi kršten on, ako to sam odluči, može vjernički živjeti u kršćanskoj zajednici koja mu već priznaje da je već kršten i krizman. Može se i ispovijedati i pričešćivati u Katoličkoj crkvi, može se u njoj i vjenčati ne odričući se svog pravoslavlja. Naravno da mu katolički svećenik ne može zabraniti da i formalno stupi u katoličko zajedništvo, to se najčešće događa u rijetkim vjeroispovjedno mješovitim brakovima kad supružnici žele zajedno slaviti i odgajati djecu u vjeri.

FERALOV USTAŠLUK I VODA (746)

Treba se zauvijek odreći svakog isticanja ustaških znakova. Ali isticanje crvene zvijezde petokrake može u ovom trenutku biti još opasnije jer taj znak može u širokom svijetu imati razna značenja, ali ovdje je pod tim znakom izvršen ne samo pokolj na Bleiburgu, nego je više godina uništavano hrvatsko nacionalno biće.

don Živko Kustić u Jutarnjem listu

FERALOVO EVANĐELJE PO GLAVAŠU

shit_glavas_60.jpg Zar i Isus Krist nije bio socijaldemokrat?

FERALOVA UPORNA KISELINA

Moj je ratni put častan i bez ikakvih mrlja. Stojim iza svake svoje obrambene aktivnosti. I danas bih napravio sve isto kao što sam činio u Domovinskom ratu.

Branimir Glavaš u Novom listu


< >

________________________________
Copyright © 1993 - 2021. Feral Tribune. All rights reserved.


NASLOVNICA
br_1076_150.jpg