Greatest Shitsreklama

NAVIGACIJA


Informbiro

Osoba tjedna

Kolumne

Teme

Interviewi

Tri x tri

Picaškandal

International

Feral Tromblon

Oswald

Greatest Shits


Kultivator

Glazba

Knjige

Film

Guštaonica

Virtual Tribune

Pisma


Stranica obnovljena:
11. studenoga, 2004.

01 / Greatest Shits
GREATEST SHITS


SHIT OF THE WEEK

Moj suprug je davao puno izjava i vjerojatno bio zaustavljan na svakom koraku. Moguće je da je u nekoj od stotina izjava učinio nekakav lapsus linguae. Ono što on nije mogao znati, jer je logično da je radio svoj posao, a nije radio u MTS-u, jest da je došlo do određenih transakcija između tvrtki Karin i MTS.

Tatjana Žužul, supruga i poslovna partnerica ministra vanjskih poslova, o kontradiktornim izjavama Miomira Žužula u vezi s korupcijskom aferom Imostroj, u interviewu Jutarnjem listu

FERALOVA OTOMANIJA PROGANJANJA

Razlozi nepripadanja Turske Europi su višestruki: u odnosu na povijesno naslijeđe Tursku "veže" s Europom jedino srednjevjekovno divljačko osvajalaštvo, osim toga islam nije europska religija, civilizacijske razlike su goleme, pri čemu uopće nije riječ samo o različitostima civilizacija, nego bi trebalo govoriti i o njihovoj razini.

FERALOVA ORIJENTACIJA PO MAHOVINI


Na Orijentu ništa nije nikada na vrijeme, sve je nepouzdano i nevjerno, ništa nije moguće redovitim putem, pravila su nestalna, ništa nije dorečeno i jasno, ništa nije izravno, neizrečeno je važnije od izrečenog, svak' je svakome težak i dosadan, sve je mrzovoljno, sporo, sve je preko volje i podmuklo, sve je lažno i prijetvorno, potmulo nasilno ili prijeteće, sve je ili ustrašeno ili je oprezno... Govor na Orijentu ne služi da bi se priopćavale misli i ideje, da bi se nešto razjašnjavalo – nego zato da bi se prikrivalo, sve je nejasno i dvosmisleno, ne vjeruje se nikome, sve je zaplotnjački i na kraju – sve je slatkasto, ustajalo, zaudara po loju i topi se i rastapa i lijepi kao šećerlema na ljetnoj pripeci.

dr. Radovan Pavić u Hrvatskom slovu

FERALOVO SVETO IME DINAMIT

Očito je da je 2.500 spomenika NOB-u bilo previše. Vjerojatno nisu imali građevinsku dozvolu, pa su i zaslužili da budu srušeni.

Luka Podrug, vijećnik HČSP-a, na sjednici Gradskog vijeća Splita

FERALOVA LUKSTRACIJA

Proživjela sam '71. kad smo mi kao generacija maknuti, a onda i vrijeme nakon Titove smrti '81. kad je svim Hrvatima bilo zabranjeno da idemo u emisije uživo. Cenzura onda, cenzura danas, sve mi je to poznato.

Silvija Luks, novinarka HTV-a, u interviewu Jutarnjem listu


< >

________________________________
Copyright © 1993 - 2020. Feral Tribune. All rights reserved.


NASLOVNICA